Reviews and Testimonials

Reviews from Expats who have trusted us so far

Expat Mortgage Platform is a subsidiary of of HypotheekPlatform, a 100% independent, professional & reliable Mortgage adviser. Read here reviews and what customers say about us:

EMP

Expats Testimonials

Here you’ll find what some other Expats customers are saying about Expat Mortgage Platform:

EMP

Google Reviews

Verified
Wij willen Frank Jansen en zijn team heel erg bedanken voor alle noodhulp die wij hebben gekregen. Met veel ellende die we doorheen zijn gekomen hebben we te danken aan "Hypotheek Platform", voornamelijk Frank Jansen. Zeker een aanrader! Mochten we in de toekomst weer een hypotheek nodig hebben, dan weten we bij welk adres we moeten zijn!Bedankt Hypotheek Platform!!
Burcin B
Burcin B
February 16, 2021.
Verified
Na eerst zelf alle opties geprobeerd te hebben voor het krijgen van een hypotheek, heb ik uiteindelijk de hypotheek naar wens gekregen met dank aan Frank Jansen. Wanneer je ook te maken hebt met een koopconstructie en je het maximale uit je hypotheek wilt halen net als ik, dan is dit zeker een goede partij die dat kunnen realiseren.
Raphael Spaans
Raphael Spaans
February 7, 2021.
Verified
Wij zijn erg prettig geholpen bij het omzetten van onze hypotheek. Wij hebben goed en duidelijk advies gekregen en gaan een mooie besparing tegemoet. 10 jaar geleden bij het afsluiten van onze originele hypotheek zijn we minder goed geholpen, dit is echter helemaal goedgemaakt. Het vertrouwen is 100% hersteld en we zullen bij een verhuizing zeker weer voor Hypotheekplatform kiezen!
franka beskers
franka beskers
February 2, 2021.
Verified
Wij zijn inmiddels vaste klant bij Hypotheekplatform. En als we in de toekomst weer zouden gaan verhuizen, komen we zeker weer terug hier. Je wordt hier eerlijk en goed geadviseerd en kunt hier ten allen tijden met al je vragen terecht. Service staat hier in een hoog vaandel en dat kun je duidelijk merken! Wederom zijn wij naar volle tevredenheid geholpen en hebben wij dankzij de mensen hier ons droomhuis gekocht.
Claudia Macdaniel
Claudia Macdaniel
February 1, 2021.
Verified
Heel fijn geholpen door Frank. Deskundigheid en professionaliteit stonden voorop. Mijn droomhuis is nu realiteit geworden!
Joyce Verstraten
Joyce Verstraten
January 31, 2021.
Verified
Begin 2021 onze eerste woning kunnen kopen dankzij HypotheekPlatform. Direct een fijn en vertrouwd gevoel bij deze partij al na het eerste gesprek. Alles was snel geregeld, en niet onbelangrijk, tegen een scherpe rente!
Jeroen van der Landen
Jeroen van der Landen
January 30, 2021.
Verified
In januari 2021 hebben mijn vriend en ik dankzij Hypotheek Platform een huis kunnen kopen. Erg bijzonder dat ik een hypotheek heb kunnen afsluiten bij mijn vader Frank Jansen. Deskundig en professioneel team! Wat mij betreft een 10!
Noelle Jansen
Noelle Jansen
January 30, 2021.
Verified
Als zelfstandige was het moeilijk om een hypotheek rond te krijgen maar dankzij Frank Jansen en zijn team is het toch helemaal gelukt. Frank heeft echt de tijd voor mij genomen en alle opties geprobeerd, en Dominique heeft mij zeer goed geholpen met verschillende correspondentie. Een echte aanrader dus ''Hypotheek Platform Rotterdam''. Onwijs bedankt voor jullie inzet
Danny Boere
Danny Boere
January 28, 2021.
Verified
Een prettige samenwerking met deze partij. Je kunt snel met een erkend adviseur rond de tafel, en binnen afzienbare tijd (in mijn geval een week) ligt er een concept op tafel. Deze partij ontneemt je veel administratieve en financiële zaken uit handen waardoor je moeiteloos een hypotheek aanvraag kunt doorlopen zonder zaken over het hoofd te zien. Deze partij luistert goed naar de wensen, schroomt niet om alternatieven aan te dragen die wellicht beter passend zijn voor uw situatie en kan deze alternatieven helder beargumenteren en inzichtelijk maken. Zeer tevreden met de samenwerking!
Remi van der holst
Remi van der holst
January 28, 2021.
Verified
Super service. Onwijs goed geholpen. Als je een goed en eerlijk advies wil, is dit bedrijf echt een aanrader!
Patrick G
Patrick G
January 28, 2021.
EMP

Customers tell

(KlantenVertellen)

EMP

Expat Mortgage Platform is the 100% Independent, Professional & Reliable Mortgage Advice for all Expats in the Netherlands

EMP is an informative website that provides guidance for expats who are looking to buy a home in the Netherlands. Expat Mortgage Platform is part of HypotheekPlatform, a high-quality mortgage consultancy for buyers in everywhere in the Netherlands.

Independent

HypotheekPlatform is an independent company which compares all lenders and insurers to get you the best possible mortgage and insurance. We’ve helped thousands of buyers already, and they give our service an average rating of 9.8 out of 10!

EMP

Best Mortgage advice for Expats

The Expat Mortgage Platform experts will help you find the perfect Mortgage against the best possible rate! Calculate your Maximum Expat Mortgage online or make a free appointment with one of our mortgage advisors. Welcome!

Menu